Kezdő vagy független filmesek gyakran kerülnek abba a helyzetbe, hogy egy kész forgatókönyvvel, szinopszissal vagy ötlettel nem tudnak kihez fordulni és nem sok lehetőséget találnak a a tervek megvalósításához Magyarországon. Az In Ferus Film több, mint 10 éve elhatározott célkitűzése most végre körvonalazódni látszik, mivel már egy iroda (utómunkához) és egy kisebb mindenes műhely (előmunkálathoz) rendelkezésre áll és már csak egy ~80m²- es stúdió helyiség szükséges, hogy elkezdődhessen a filmes alkotói tevékenység. 

2000 m² földterület megannyi lehetősséggel, megannyi ötletnek és álomnak! Sajnos viszont az alapítók kifutottak a saját forrásaikból és szükségük van a világháló segítségére, hogy ez az utolsó fontos alkotótér felépüljön végre. Lehet független, kezdő, tanuló vagy olyan, aki régóta csak tervezget; itt az elképzelések valóra válhatnak! 

Ahhoz, hogy összegyűljön a hiányzó pénzösszeg megosztásokkal, továbbküldésekkel, terjesztéssel eljuthat több emberhez ez a projekt és ezáltal támogatókhoz is. Egyébként bármekkora összeg nagyon sokat jelent. A támogatóknak reklámfelülettel, megjelenési lehetőségekkel, kisebb-nagyobb ajándékokkal, forgatási relikviákkal és egyéb érdekességekkel tudnak szolgálni. Bővebben: @ patreon Minden kattintásért rettentő hálásak az In Ferus Film alapítói, Galkó Kata és Kaló-B. Péter. Az In Ferus támogatható a Patreonon. Elérhető Twitteren, és Facebookon is.   

support: https://www.patreon.com/InFerusFilm 

http://www.inferus.hu/