Hugh Jackman biztos benne, hogy a Rozsomákja legyűrné a Bosszúállók legerősebb (?) tagját

Amióta szuperhősös képregények léteznek, a rajongók azóta versenyeztetik kedvenceiket, hogy ki a legerősebb közülük. Nehéz is lenne egyértelmű választ adni, de mindenképpen mókás elfilozofálgatni azon, hogy mi történne, ha egyik-másik szuperhőst egymásnak eresztenénk. A Amerika Kapitány: Polgárháború egész jó kis ízelítőt adott a témából. Most viszont egy még érdekesebb párharcról esett szó.

Egészen pontosan Hugh Jackman ment bele a témába a közelgő Emmy-díj átadása kapcsán. Ott ugyanis ő és Mark Ruffalo is esélyesként indul a legjobb férfi színész kategóriában. Mint ismert, Hugh Jackman közel két évtizeden át alakította Rozsomákot a mozikban, míg Mark Ruffalo a Marvel moziverzum megkerülhetetlen Hulkjaként építette tovább színészi karrierjét az elmúlt években.

És, hogy miként vélekedik Hugh Jackman egy esetleges Hulk a Rozsomák ellen bunyóról? Nos, a részletekben végül is nem ment bele, de azt kerek perec kijelentette, hogy bizony Rozsomák simán lenyomná Hulkot. Hogy véleményét nyomatékosítsa is, halkan hozzátette, hogy Rozsomák karaktere egyébként is először az egyik The Incredible Hulk képregény legvégén bukkant fel, ahol pont az volt a küldetése, hogy megállítsa a dühöngő zöld óriást.

Arról a végtelenségig lehetne vitatkozni, hogy igaza van-e vagy sem, hiszen mindkét szuperhős mellett és ellen is szólnak érvek. Abban viszont szerintem mindenki egyetért, hogy egy Hulk vs. Wolverine crossover mozi hatalmas durranás lenne. Sajnos azonban erre aligha kerülhet sor, legalábbis Mark Ruffalo és Hugh Jackman közreműködésével. Előbbi ugyan még nem köszönt el a zöld óriás szerepétől, utóbbi viszont évekkel ezelőtt végleg letette az adamantium karmokat.