Hugh Jackman nagy bejelentésre készül – visszatér, mint Wolverine?

Hugh Jackman nemrég a Twitterén posztolt egy videót, amelyen a The Today Show stábja látható – azzal a szöveggel, hogy csütörtökön nagy bejelentésre készül, amire igazán megéri még napokat várni. Na de mi lehet az?

Sokan nyilván rögtön arra gondolnak, hogy a színész visszatér Wolverine szerepében, hiszen ez igazán nagy szenzáció lenne. Jackman hosszú-hosszú évekig lubickolt a kicsit bárdolatlan, de aranyszívű és rettentő erős mutáns szerepében, amit mintha csak neki írtak volna – ám sokak fájdalmára a Logan - Farkas című filmben bújt utoljára a karakter bőrébe.

Hiába a nagy könyörgés és a sírás-rívás, eddig hajthatatlannak bizonyult. Annak ellenére, hogy Ryan Reynolds már évek óta rágja a fülét egy Farkas-Deadpool film kapcsán, nem szeretne visszatérni a nyugdíjból. És talán még annak ellenére sem, hogy a Disney és a Fox összeolvadása jelenleg is tart, ami ugyan remek apropót szolgáltatna a színész számára, élni nem biztos, hogy él majd a lehetőséggel.

Jackman ugyanis a közelmúltban többször és elég egyértelműen kijelentette, hogy játssza többé Wolverine-t a filmvásznon, és bár a karakter még visszatérhet a nagyközönség elé, ahhoz neki már nem sok köze lesz.

De akkor mit lehet az a titokzatos és remek hír, amit a színész csütörtökre tartogat? Talán a A legnagyobb showman második része? Vagy egy jótékonysági projekt, aminek kapcsán a szerencsés kiválasztott találkozhat a színésszel? A The Today Showban ugyanis nem ritka, hogy híres emberek ilyen és ehhez hasonló, jó ügyek mellé állnak. De ezek természetesen csütörtökig mind csak találgatások – úgyhogy két nap múlva kiderül, mit tartogat számunkra Hugh.