A Marvel-rajongók legnagyobb örömére elkészül a Deadpool & Rozsomák , de ami még ennél is nagyobb öröm, hogy Ryan Reynoldsnak sikerült meggyőznie rá azt a színészt, akit a rajongók is a leginkább szerettek volna a filmben látni. Természetesen Hugh Jackmanről van szó, aki ugyanis évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy örökre letette az adamantium karmokat, most mégis gőzerővel készül, hogy újra Rozsomák bőrébe bújjon a film kedvéért.

A két sztár közös videóban jelentette be anno, hogy Deadpool és képregénybeli ádáz nemezise, Rozsomák végre a mozivásznon is összecsap majd. Azóta mindketten kőkemény edzéseken vesznek részt, hogy a lehető legjobb, már-már szuperhős formában vághassanak neki a forgatásnak. És persze erről megy is az oda-vissza üzengetés a közösségi médiában is.

Most épp Hugh Jackman osztott meg egy képet magáról, amint az edzőteremben durrantja be a bicepszét. A kép alá pedig azt az üzenetet írta (egyértelműen Ryan Reynoldsnak címezve), hogy "ő még csak 46, én öregebb vagyok, de ez nem verseny". Itt most azért halkan tegyük hozzá, hogy Hugh Jackman valóban 54 éves és bár világ életében remek formában volt, azért ez a kép nagyon durva így.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés

Olyannyira, hogy egy igazi testépítő legendát is reakcióra késztetett. A bejegyzéshez bő hétezer hozzászólás született a megjelenése óta, ezek között pedig bizony megbújik Arnold Schwarzenegger reakciója is. A testépítőből lett filmsztárból lett kormányzóból lett filmsztár egy egyszerű emojival ismerte el munkatársa eredményét: egy feszítő kar emojival. Amikor egyetlen emoji többet mond ezer szónál.