Hugh Jackman Rozsomákja a Pókemberben?

Alig egy nap múlva érkezik a mozikba a Pókember 3 - Nincs hazaút, amely az előzetes kritikák alapján lerója a tiszteletet a korábbi Pókember filmek előtt.

Ha pedig már itt tartunk, mindenképp érdemes egy kis kitérőt tenni a 2002-ben megjelent Sam Raimi-féle Pókember irányába, amely kapcsán maga Hugh Jackman árult el egy apró részletet.

Jackman a 2000-ben debütált  X-Men - A kívülállók és a franchise további részeiben alakította Rozsomákot, a színész pedig elmondta, hogy az akkori tervek szerint a karakter egy kisebb cameo erejéig felbukkant volna Raimi rendezésében.

Az ötletet egész biztosan rengeteg rajongó díjazta volna, ezt a tervet azonban egy egészen hihetetlenül hangzó mulasztás húzta keresztül.

A Pókember forgatása New Yorkban zajlott annak idején, hogy Jackman is felbukkanjon a produkcióban pedig az szabott gátat, hogy nem állt rendelkezésre Rozsomák öltözéke. Persze jogosan merül a fel bárkiben bármilyen fenntartás, hiszen az X-Men filmekben a karakter nem visel speciális szerkót, a Pókember készítői azonban a képregényekből ismert Rozsomákot szerettek volna prezentálni a sztoriban.