Hugh Jackman számos nehéz helyzettel nézett már szembe a filmjeiben, a The Son története viszont még őt is ismeretlen vizekre sodorja.

Florian Zellernek legutóbb Az apa című rendezésével sikerült hatalmas sikert elérni, a The Son pedig már az előzetes alapján is ezt a szintet készül meglépni.

A történet szerint a 17 éves Nicholas szülei két évvel ezelőtt elváltak. A fiú épp az apjához készül költözni. Peternek már sikerült továbblépnie, második feleségével, Beth-tel babát várnak, a férfinak pedig rövidesen egy remek állást ajánlanak fel Washingtonban. A múlt sötét árnyai viszont ismét a felszínre törnek, így Peternek szembe kell néznie azokkal.

A The Son parádés szereposztást kapott, a főszerepekben Anthony Hopkins, Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Nancy Baldwin, William Hope, Hugh Quarshie és Erick Hayden lesznek láthatók. A film idén ősszel érkezik a mozikba.

dráma

A 17 éves Nicholas (Zen McGrath) állandóan lóg az iskolából, gyakran támadnak sötét gondolatai, és nehezen talál barátokat. Kezdetben jó ötletnek tűnik, hogy az édesanyja,... több»