Alighanem számtalan rajongó reménykedik abban valahol, hogy egyik kedvenc X-Men karakterük, Farkas, azaz Rozsomák szerepében újra láthatják még Hugh Jackmant.

A színész 17 éven keresztül alakította az X-Men univerzum egyik legismertebb és egyben legtitokzatosabb múltú karakterét, míg a 2017-es Logan című film pontot nem tett a hős történetére. Mindedig azonban nem igazán esett szó arról, hogy évekkel ezelőtt Jackmant csupán egy hajszál választotta el attól, hogy felmondjanak számára a produkciónál.

Az X-Men annak idején áttörést jelentett a színész karrierjében, valójában első hollywoodi szerepében láthatták a nézők. Jackman a napokban adott interjút a Dalily Mail UK. számára, amelyben elárulta, mennyire megviselte a nyomás akkoriban, amelyet Farkas megformálásakor érzett.

„A stúdiónál azt mondták, nem igazán váltottam be a reményeiket. Nagyon közel álltam ahhoz, hogy kirúgjanak a filmtől, ráadásul az első komolyabb szerepemről volt szó. Rendkívül letörve mentem haza, és közel egy órán át siránkoztam a feleségemnek, akik türelmesen végighallgatott és lelket öntött belém” – mesélte a színész.

Úgy tűnik tehát, hogy nem csak Jackman, de a rajongók is sokat köszönhetnek Deborra-Lee Furnessnek, Jackman feleségének, hiszen az ő bátorítása nélkül alighanem képtelen lett volna folytatni a színész az X-Men munkálatait.