Hulk a Deadpool 3-ban? Ez a kép sok találgatásra ad okot

Az utóbbi időben szinte semmivel sem lehet jobban felborzolni a Marvel rajongók kedélyállapotát, mint a Deadpool harmadik részével kapcsolatos elhintett apró részletekkel.

Deadpool 3 rendezője, Shawn Levy pedig kétségtelenül ért is mindehhez. Levy legújabb filmje, Az Adam-projekt nemrégiben debütált a Netflix műsorkínálatában, amelyben ráadásul Ryan Reynolds és Mark Ruffalo láthatók a főszerepekben.

Alapjában véve már ez rendkívül izgalmasan hangzik, hiszen Ruffalo Hulkot alakítja az MCU-ban, a Reynolds által megformált Deadpool pedig csakugyan a harmadik filmmel csatlakozik majd a Marvel filmes univerzumához.

Azzal kapcsolatban, hogy a fenti két karakter esetleg találkozna egy közös produkcióban, mostanáig még nem merült fel semmilyen információ, a Netflix azonban a napokban megosztott egy jelenetfotót a már fentebb említett Adam-projektből, amelyen Reynolds és Ruffalo egy doboz mellett fekszenek, a dobozon pedig egy Hulk és egy Deadpool matrica látható.

“Nem is tudtam…” - osztotta tovább ezzel a megjegyzéssel a rendező a képet. A rajongók egy része máris úgy gondolja, hogy a Deadpool 3 egy crossover film lesz majd, amelyre a Disney köztudottan készül is a jövőben, hiszen várhatóan az X-Menek is végre felbukkannak majd az új szuperhősfilmekben. Minderről viszont valószínűleg az idén májusban debütáló Doctor Strange az őrület multiverzumában megjelenése után tudunk meg többet.

akció | sci-fi

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»