Ismét megműtötték Arnold Schwarzeneggert (galériánkban), a színészt ugyanis kötéssel a karján látták sétálni.

Mint kiderült, Schwarzenegger a múlt héten a könyökében lévő idegsérülés miatt műtéten esett át. A TMZ beszámolója szerint viszont szó sincs komoly beavatkozásról, hiszen még a műtét előtt is sikerült némi edzést beiktatni Schwarzeneggernek.

Nemrégiben a színész arról is beszélt, hogy egy harmadik szív műtéten is átesett, amely során komplikációk merültek fel. Elmondása szerint nem egy “invazív” beavatkozásra volt beütemezve, de azt mondja, amikor magához tért, az orvos elismerte, hogy valami komolyabb dolog lett belőle.

Az altatásból felébredve sokkolta a hír, így amint sikerült kikerülni a kórházból, Schwarzenegger a barátai segítségét kérte, hogy újra formába hozhassa magát.

“Az orvos azt mondta: ‘Meg kell tornáztatnia a tüdejét, mert ha tüdőgyulladást kap, meghalhat. Elhívtam a haverjaimat, és azt mondtam: ‘Srácok, fel kell tüzelnetek, számoljátok meg, hány lépést teszek’” - mondta a színész

88 Arnold  (2023)

dokumentum | életrajzi

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger