A hét elején New York Los Angelesbe költözött. És aztán kezdi a világkörüli útját. Hollywood legelegánsabb mozijában, a TCL Chinese Theaterben megtartották A bűn királynői (The Kitchen, hazai bemutató: augusztus 22.) gálapremierjét.

A film a hetvenes években New York egyik legveszélyesebb negyedében játszódik, ott, ahol az ír maffia irányítja a hétköznapokat. És ahol – legalább is a DC képregénye, és a most belőle készült film szerint – három nő kiszorítja a férfiakat a banda éléről, és nem hagyják, hogy bárki elbánjon velük.

A három főszereplő, Melissa McCarthy , Elisabeth Moss és Tiffany Haddish összeöltözve, egyforma feketében érkezett, csak a rendező, Andrea Berloff lógott ki a sorból a virágos ruhájában. De úgy tűnik, a színészei még így is szeretik.

– Azóta, hogy először beszélgettünk A bűn királynőiről, mindig pontosan tudta, milyen hangulatot, milyen képeket akar – lelkesedett Melissa McCarthy a rendezőjéért és a filmért, amelyben egyáltalán nem viccel. – Tudta, hogy fog kinézni, milyen ereje lesz, és hogy egyáltalán nem riad vissza az erőszak megmutatásától. Nagyon jó volt gengszternek lenni!