Gőzerővel zajlanak a Weird: The Al Yankovic Story munkálatai. Nemrégiben a címszerepet alakító Daniel Radcliffe-ről érkezett egy forgatási fotó, ám úgy tűnik, hogy a film egy igazi sztárparádé lesz majd.

Frissen érkezett ugyanis kép Evan Rachel Woodról, aki Madonnát alakítja majd a produkcióban. Weird Al' Yankovic a pop királynőjét sem kímélte annak idején, hiszen a humorista egyik legnépszerűbb videója éppen Madonna Like a Virgin című dalának paródiája, amely Like Surgeon címmel jelent meg.

Weird Al' Yankovic köztudottan sosem fogadott el senkitől sem ötletet, Madonna esetében azonban ez másként történt, a fáma szerint ugyanis maga az énekesnő rukkolt elő a Like Surgeon címmel.

Madonnáról egyébként köztudott, hogy rendkívül érzékeny arra, miként is ábrázolják őt más produkciókban, így amikor az Universal 2016-ban elkezdte fejleszteni a Blond Ambition cím alatt futó Madonna életrajzi filmjét, az énekesnő azonban lecsapott a projektre:

“Senki sem tudja, amit én tudok és amit én láttam. Csak én mondhatom el a történetemet” - nyilatkozta az énekesnő.

A Weird: The Al Yankovic Story premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a film további szerepeiben Rainn Wilson, Julianne Nicholson, Toby Huss és James Preston Rogers lesznek láthatók.