Daniel Radcliffe gyakorlatilag felismerhetetlen “Weird Al” Yankovic életrajzi film forgatásán. A Harry Potter sztárját a fő- és címszerepben láthatjuk majd.

A 32 éves színész alakítja a Weird: The Al Yankovic Story című életrajzi film főszerepét, melynek a forgatása a hónap elején kezdődött meg Los Angelesben. A produkciót, mely az ikonikus paródazenész életét dolgozza fel, a közelmúltban jelentették be, melyről itt írtunk bővebben.

A 62 éves "Weird Al" Yankovic a film bejelentésekor kiadott közelményben azt mondta, hogy "teljesen fel van villanyozva", hogy a Harry Potter-sztárja alakítja őt a filmben.

"Semmi kétségem sincs afelől, hogy ez az a szerep, amiért a jövő generációi emlékezni fognak rá" - viccelődött Yankovic, aki tinédzser kora óta parodizálja a slágereket, és Michael Jacksontól Billy Ray Cyrusig a legnagyobb előadók dalait dolgozta fel. Idelent mutatunk is egyet.

A Yankovic egyáltalán nem hétköznapi életén alapuló film a stúdió ígéretei szerint semmit nem fog titkolni, így a zűrös ügyeit sem söprik a szőgeny alá.

Radcliffe átváltozásáért kattints a galériára, és ha már ott jársz, mutatnunk néhány további bizonyítékot is arra, hogy a színész tényleg egy igazi átváltozóművész.