Ez lesz az új kedvenc filmünk: Daniel Radcliffe alakítja a legendás popsztártA kép forrása: Warner Bros. Pictures

Daniel Radcliffe alakítja a parodista zenészt, "Weird Al" Yankovicot a Roku egészestés filmjében. 

A Harry Potter sztárja leszerződött a legendás "Weird Al" Yankovic életén alapuló filmre (Weird: The Al Yankovic Story), mely az ígéretek szerint a zenész életének minden aspektusát feltárja majd, kezdve a robbanásszerűen megszerzett hírnévtől az olyan korai slágerekkel, mint az 'Eat It' és a 'Like a Surgeon', a szerelmi viszonyaiig és a híresen züllött életmódjáig.

A Roku Original ígéretei szerint a nézők egy igazán hihetetlen utazásra indulnak Yankovic életén és karrierjén keresztül, mely során megismerhetik, miként vált a tehetséges csodagyerek minden idők legnagyobb zenei legendájává.

A 62 éves Yankovic a közleményben elmondta, hogy "teljesen felvillanyozza, hogy Daniel Radcliffe fogja őt alakítani" a filmben. "Semmi kétségem afelől, hogy ez az a szerep, amire a jövő generációi emlékezni fognak [Daniel Radcliffe-fel kapcsolatban]" - viccelődött.

"Amikor 1989-ben kijött az utolsó filmem, az UHF, ünnepélyes fogadalmat tettem a rajongóimnak, hogy 33 évente óramű pontossággal egy nagyjátékfilmet fogok készíteni. Örömmel mondhatom, hogy tartjuk a menetrendet" - folytatta.

A film forgatása a jövő hónap elején kezdődik Los Angelesben.