Így fest majd John Connor az új Terminator-filmben

Épp csak elkezdték forgatni az új Terminator-filmet Madridban, amely várhatóan 2019 novemberében kerül majd a mozikba, és amelynek története mindent figyelmen kívül hagy, ami a Terminátor 2. - Az ítélet napja után történt.

Talán nem is gond, hogy a franchise rebootját úgy tervezik megoldani, hogy visszatérnek a jó öreg és jól bevált alapokhoz. Az biztos, hogy a készülő Untitled Terminator 3ban viszontlátjuk  a 70 éves és nemrég kockázatos műtéten átesett Arnold Schwarzeneggert és a szerepére már bőszen készülő Linda Hamiltont – de most már az is biztos, hogy Brett Azar is ismét nagy segítséget fog nyújtani, amikor CGI-dublőrre lesz szükség. A színész a Terminátor: Genisysben már bizonyította, milyen hihető Schwarzenegger-hatást tud kelteni, tehát biztos, hogy a készülő film időben valamikora második rész környékén fog játszódni.

Ha pedig még nem éreznénk magunkat eléggé a kilencvenes években, vagy nem lenne ebből egyértelmű a történet idősíkja, akkor ebben talán segíthet az a tény, hogy a filmben egy nagyon fiatal színész, Jude Collie is szerepel – aki viszont nem más, mint a fiatal  Edward Furlong dublőre lesz. Vagyis, ha minden igaz, az eredeti és fiatal John Connorral is találkozunk az új filmben.

A filmet Tim Miller rendezi James Cameron hathatós segítségével – és már csak alig másfél év választ el minket attól, hogy újra találkozzunk kedvenc T800-as modellünkkel.