Így gyúrja ki magát Hugh Jackman a Deadpool 3-ra

Bár sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a színészet egy könnyű meló, hiszen csak el kell játszani más embereket, azért abba is érdemes belegondolni, hogy mennyi munkával jár az egy-egy szerepre való elkészülés. Főleg, ha valaki egy szuperhőst akar eljátszani, ami nem kevés fizikai munkával jár. Hugh Jackman sokat tudna erről mesélni, mint Guinness rekorder. És bizony mesélt is.

Mint ismert, az ausztrál színész tizenhét éven át összesen kilenc filmben bújt bele Logan, vagyis Farkas (valójában Rozsomák) bőrébe. Ezzel ő az abszolút rekorder, aki a leghosszabb időn keresztül alakította ugyanazt a Marvel-hőst. És ezt a tizenhét évet tovább fogja növelni.

Amikor 2017-ben a mozikba került a Logan - Farkas, a színész kategorikusan kijelentette, hogy ezzel lezártnak tekinti pályafutása ezen részét és többé nem kíván a leghíresebb X-Men bőrébe bújni. Szerencsére ezen elhatározásában sikerült megingatni és tavaly szeptemberben hivatalossá vált, hogy a 2024 őszén érkező Deadpool & Rozsomák -ban visszatér Ryan Reynolds oldalán. Rozsomák és Deadpool rivalizálása az egyik legnépszerűbb a Marvel-képregények világában.

A színész, aki jelenleg egy Broadway musicalban heti nyolc előadásban szerepel, nemrég egy interjúban mesélt arról, miként is készül fel fizikailag a forgatásra. Elmondta, hogy eleve nagyon jó helyzetből indult, hiszen a színpadi szerepe jó kondiban tartja. De így is fél éves kőkemény edzésmunkába telik, hogy újra a Rozsomákhoz méltó formába hozza a testét.

Azt is elárulta, hogy a korábbi filmekre való felkészülése is hasonló időt vett igénybe és megtanulta, hogy ezt nem lehet siettetni. Amikor arról kérdezték, hogy igénybe vesz-e különféle készítményeket, szteroidokat, viccesen utalt rá, hogy ezek káros hatással lehetnek a férfiasságára, abból pedig nem kér.

Végül azt is kifejtette, hogy önmagában a kemény edzés nem elég, fehérjedús diétát is folytatnia kell mellette. Rengeteg csirkehúst eszik, ami miatt már szinte bűntudata is van.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Deadpool 3 2024 szeptemberében kerülhet a mozikba és természetesen felül a Marvel által mostanában piszkálgatott multiverzum-hullámvasútra.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»