Így hozta magát formába Daniel Craig az új Bond-filmre

Kétség sem fér hozzá, hogy Daniel Craig mindig csúcsformában van a Bond filmekben. Az 53 éves színész utolsó alkalommal bújik a 007-es ügynök bőrébe, most pedig az is kiderült, hogy 2005 óta hogyan is készül fel a forgatásokra.

Simon Waterson személyi edzőként dolgozik együtt a színésszel közel 15 éve, aki a The Times magazinnak adott interjújában elárulta, mennyire komolyan vette Craig a diétát.

“Daniel minden napját rozskenyérrel, buggyantott tojással, avokádóval és kimchivel kezdte. Erre ráküldött egy turmeric shot energiaitalt és persze egy kávét.”

Waterson azt is elmondta, hogy Craig szinte teljesen vegetariánus étrendre állt át, bár húst valójában hetente egy alkalommal fogyasztott, mivel oda kellett figyelnie a proteinbevitelre. Az pedig szinte teljesen egyértelmű volt, hogy a színésznek fel kellett hagynia a dohányzással, ami persze nem volt egyszerű.

Hiába James Bondnak lenni nem egyszerű feladat, hiszen Craig több alkalommal is megsérült a Nincs idő meghalni forgatása alatt, mindez azonban nem szabott különösebben gátat annak, hogy elkészüljön a film.