2019.11.19   szerző: csd   hozzászólások: 0

Mark Hamill lerántotta a leplet a csecsemő Luke és Leia Skywalkert alakító színészről, mindezek mellé pedig néhány életbölcsességet is megosztott a rajongókkal.

Így néz ki ma a csecsemő Luke Skywalkert alakító színész

Bizony repül az idő, közel 14 év telt el azóta, hogy a Sith-ek bosszúja a mozikba került, amely idő alatt egy generáció felnőtt. A rajongók többsége alighanem elgondolkodott már azon, mi lett azzal a néhány kevésbé ismert színésszel, akik feltűntek a produkcióban, köztük a film végén megszületett Skywalker testvérpárt alakító színésszel.

Hamill néhány fotót tett közzé a srácról, aki végül nem folytatta tovább a színészi karrierjét, A Sith-ek bosszúja után ugyanis nem tűnt fel a későbbiekben több filmes produkcióban. Hamill azt is elárulta, hogy az egyik vágó kisfiáról van szó, akivel sosem volt szerencséje találkozni, végül pedig egy életbölcsességgel is megtoldotta az egészet.

„Az idő nem vár senkire sem” – írja a színész. A Star Wars történetében az idén zárul le egy korszak az alig egy hónap múlva mozikba kerülő Skywalker korával, amelyben várhatóan Hamill is újra visszatér Luke Skywalkerként.