Ilyen lesz a Stallone-család valóságshow-ja, itt az első kedvcsináló (videó)

A Paramount+ hivatalosan is bejelentette a The Family Stallone című új reality-sorozatot, amely Sylvester Stallone és családja életét követi nyomon.

A nyolcrészes sorozat, - amelynek főszereplői a 76 éves Rocky sztár, felesége, az 54 éves Jennifer Flavin és három lányuk, a 26 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet - tavasszal mutatkozik be a platformon. A bejelentés a Stallone család hónapok óta tartó ugratásait követte. A család már egy ideje beszélt a sorozatról.

Az új sorozat és a platform népszerűsítésére a Paramount egy új Super Bowl-reklámot tett közzé, amelyben Sly egy veszélyes hegyet mászik meg, miközben lányai lenyűgözve nézik. Ahogy Stallone megmássza a hegy oldalát, amelyet úgy faragtak ki, hogy az arcára hasonlítson, Dóra, a felfedező, Beavis and Butt-Head, Jim Dangle hadnagy a Reno 911 / Zsaruk bevetésenből és még sokan mások a hegy aljában állva nézik.

"Hé, hogy vagy?" - kérdezi Stallone a hegyet, miközben a Stallone arc formájú hegy orrába kapaszkodik. - "Hogy vagy?" - válaszolja a hegy Stallone jellegzetes hangján. 

A síszerelésbe öltözött, elbűvölő lányai eközben nincsenek elragadtatva: 'Az ott apa?' - kérdezi Scarlett a nővéreit. "Mindig ezt csinálja" - feleli Sophia.

Sajnos Stallone hegymászás közben véletlenül tüsszentést okoz a hegynek. "Hé, ez csiklandoz" - tájékoztatja a sziklaarc Stallonét, miközben a színész továbbra is a hegy orrába kapaszkodik. "Ne tüsszents!" - utasítja Stallone a hegyet. - "Tartsd bent, nagyfiú! Tartsd bent! Tartsd! Ne tedd!' - könyörög, mielőtt a hegy tüsszent, és ledobja őt a szikláról.

Ahogy Stallone puffanva landol a havon, Dangle felsikolt, Beavis és Butt-Head szórakozottan kuncog, míg Pike kapitány grimaszol. "Nem lesz semmi baja" - mondja Pike - "Talán" - teszi hozzá, mielőtt eltűnik. Eközben híres lányai nem zavartatják magukat.

A reklám a Paramount új Stallone-reality-sorozatának bejelentéseként jelent meg.

Miután eljátszotta a filmtörténelem néhány leglegendásabb karakterét, a háromszoros Oscar-jelölt Sylvester Stallone készen áll arra, hogy a kameráknak hozzáférést adjon ahhoz, amit élete legnagyobb szerepének tart: az apasághoz - áll a sorozat sajtóközleményében a Variety szerint. 

'Ez az új sorozat, amelynek főszereplői Stallone három lánya, felesége és ő maga, helyet kínál Hollywood egyik leghíresebb családjának asztalánál'.

A sorozat amellett, hogy többet tudhatunk meg Stallonéról, a feleségére, Flavinre és lányaikra is fókuszál. Flavin a Serious Skin Care nevű wellness-márka társtulajdonosa, míg Sophia és Sistine Stallone az Unwaxed podcast házigazdái. Sistine és Scarlet is színésznő szeretne lenni, míg Sophiát nem kapta el a színészkedés iránti vágy.

Stallone-ék állítólag az elmúlt évben forgatták új valóságshow-sorozatukat, miközben ugyanazzal a produkciós csapattal dolgoztak, amelyik a Keeping Up with the Kardashians-t készítette.

Miközben eldöntötte, hogy leszerződik-e a sorozathoz, a régóta akcióhősként filmező színész arra gondolt, hogy mennyi időt kihagyott a gyerekeivel a sok filmje forgatása miatt, és hogy az új sorozat forgatása feleségével és három lányával sokkal több családi időt adna neki. A The Hollywood Reporternek adott interjújában Stallone bevallotta, hogy lányai miatt egyezett bele a sorozatba, és azért az időért, amit velük tölthet majd, ahelyett, hogy egy újabb film forgatásán egyedül lenne.

'[Ez] az egyik ok, amiért el akartam vállalni a valóságshow-t, amiért rengeteg pénzt kaptam' - mondta, mielőtt bevallotta, hogy izgatottan várja, hogy a nézők a saját közegében láthassák. Elmondta, hogy végül azért mondott igent, mert filmesként újra a csúcson van: "Épp most van ez az újjáéledésem, szóval miért ne ebben a pillanatban mutassam meg az embereknek, hogy milyen ez, nem pedig akkor, amikor már vége vagy visszavonultam."

Stallone a továbbiakban megerősítette, hogy az ő és Flavin közelmúltbeli problémáit - amelyek során a nő beadta a válókeresetet, majd kibékültek - dokumentálni fogják a valóságshowban. Stallone és Flavin, akik májusban ünneplik 26. házassági évfordulójukat, még 1988-ban kezdték románcukat, de néhány év együttlét után szakítottak. Végül néhány évvel később újra összejöttek, és 1997-ben kötötték össze a kötelet. Az Oscar-díjas színésznek három lánya mellett két fia született első feleségétől, Sasha Czacktól. Sage, aki 2012 júliusában, 36 évesen szívelégtelenségben halt meg, és a 44 éves Seargeoh. Stallone korábban Brigitte Nielsen színésznővel is házasságban élt mintegy két évig az 1980-as években.