Ismerd meg a Mentőexpedíció űrhajósait! (videó)

Érdekes kisfilmmel jelent meg Ridley Scott hazánkban forgatott sci-fijéhez.

Hetekkel az első szinkronos előzetes után újabb izgalmas felvétel érkezett a Mentőexpedíció (The Martian) kapcsán, melyben egy kérdezz-felelek keretében ismerkedhetünk a film karaktereivel.

A lentebb látható promóban még az Árész-program kezdete előtt, de tíz nap elzárás után egy pszichológus társaságában ismerhetjük meg a szereplőket.

Ami a film történetét illeti, egy botanikus űrhajóst, Mark Watney-t halottnak hiszik társai, miután egy heves viharban nyomát vesztették. Watney túlélte a vihart, mely után egyedül találta magát egy idegen bolygón. Szerény ellátmánya nem tart ki sokáig, így csak a találékonyságára számíthat, ha üzenet akar küldeni a Földre. Több millió kilométerrel arrébb a NASA és a nemzetközi tudósok csapata azon dolgozik, hogy hazahozzák a ’marsit’, miközben Watney társai egy lehetetlennek tűnő mentőakciót dolgoznak ki.

A október 1-én érkező Mentőexpedíció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Sebastian Stan és Michael Pena. A szinkronos előzetest, a bőséges képgalériát és a telje adatlapot a kattintás után találod.