Itt a Jurassic World 3 első plakátja!

A napokban számoltunk be arról, hogy megkezdődtek a Jurrasic World 3 munkálatai, úgy tűnik, hogy a stúdiónál magasabb sebességre kapcsoltak, hiszen megérkezett a film első promó posztere.

Bár a szinopszis egyelőre nem ismert, már a Dominion cím is egy izgalmas, az eddigieknél sokkal önállóbb és vadabb dino kalandot ígér, feltételezhetően pedig a korábbi Juarrassic Park filmek történéseihez is szorosabban kapcsolódik majd.

Ami pedig ennél is izgalmasabb, hogy a rendezői székbe visszatér Colin Trevorrow, aki a 2015-ben mozikba került Jurassic Worlddel új színfoltot vitt a franchise-ba. Az pedig már most biztosra vehető, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett néhány régi ismerős arc is felbukkan majd a filmben, köztük Jeff Goldblum, Laura Dern és Sam Neill.

A munkálatokról sajnos nincsenek egyelőre bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk majd a Dominion munkálatairól, vélhetően pedig az első előzetes sem várat magára sokáig.

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | szatíra

SkyShowtime (2023.02.14.)

John Hammond álma, hogy egy dinoszaurusz parkot alapít, amely majd mindenki számára nyitva áll, húsz évvel ezelőtt tragikus véget ért. Azóta sok minden megváltozott, Isla Nublar... több»