James Cameron magasztalja a Terminator Genisyst

Megnyugodhatnak a rajongók, akik úgy vélik, az 1991-es Terminator 2 után mélyrepülésbe kezdett a széria, ugyanis a franchise alkotóját, James Cameront lenyűgözte a Genisys.

James Cameron a napokban már láthatta a hamarosan hazánkban is debütáló Terminator Genisyst, melyről egyenes úgy nyilatkozott, hogy az rendezésében készült két film után ezt tekinti a Terminator franchise harmadik hivatalos filmjének. (Vigyázat, aki nem látta az előzeteseket,  nem olvasson tovább!)

"Úgy érzem, hogy ez a film új életet lehet a franchise-ba, egy valóságos reneszánszról van szó" - árulta el Cameron a Yahoo! Movies alább látható videójában, amikor Alan Taylor rebootjáról kérdezték. "Az új filmben, melyre úgy tekintek, mint a sorozat harmadik részére, Schwarzenegger még tovább vitte a karakterét. Az ötlet, hogy John Connorból rosszfiút csináljanak, elég vagány, mert szembemegy a várakozásokkal. Az egész film a fordulatokról szól" - tette hozzá.

A rendező elmondta továbbá, hogy fogalma sem volt, mire számítson, amikor leült megnézni a filmet, ugyanis semmilyen mértékben nem vállalt szerepet a produkcióban, majd hozzátette, hogy aki szerette a Terminátor filmeket, ezt is szeretni fogja.

A Terminátor: Genisys július 2-án debütál a hazai mozikban.