Jared Leto Morbiusa a Sony következő Marvel-filmje

Tényleg csak centikre vagyunk attól, hogy mozikba kerüljön végre a Tom Hardy-féle Venom - ám a Sonynak már megvan a következő nagy dobása, már ami a soron következő Marvel-filmet illeti. Jobb, ha tudják a rajongók, mire számítsanak.

A stúdió idén jelentette be, hogy filmet készít a Marvel egyik kevésbé ismert, ám ettől függetlenül elég izgalmas és összetett karakteréről, Morbiusról és a főszerepet Jared Letonak szánják. Természetesen mindenki rögtön még több infót szeretett volna tudni a produkcióról, ám a stúdió eddig hallgatott. Nemrég viszont a film két producere, és Avi Arad adott interjút, amelyben elárultak pár kulisszatitkot, többek között azt, hogy a Venom után a Morbius, the Living Vampire lesz a következő Marvel-film.

Vagyis a forgatásnak – amennyiben a filmet tényleg szeretnék kihozni 2019-ben – heteken belül el kell kezdődnie. Ez természetesen azt is jelenti, hogy nemsokára számíthatunk a készülő filmről csöpögtetett infókra, képekre és anyagokra. A páros elmondta, hogy mennyire izgatottak a produkcióval kapcsolatban, és alig várják, hogy együtt dolgozhassanak Letoval – aki egyrészt szintén imádja a megformálandó karaktert, másrészt híres arról, hogy különleges és egyedi módszereket alkalmaz karakterépítéshez és színészi munkái kapcsán. A producerek bíznak benne, hogy a színész intenzitással, karizmával és elkötelezetten bújik majd az emberből vámpírrá vált főszereplő bőrébe, ahogy tette ezt Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, mint Joker.

A filmet Daniel Espinosa rendezi majd, és a történetben elvileg felbukkan Morbius menyasszonyának és legjobb barátjának karaktere is – aki amúgy a film főgonosza lesz –, ám arról még nincs hír, hogy kik játsszák majd ezeket a szerepeket.