Jason Momoáról reggeli menüt neveztek el, otthon is kipróbálhatod

Egy kiadós reggelinél nincs jobb, és ezt tudják a legnagyobb hollywoodi sztárok is. Így történt, hogy az Aquaman színésze, Jason Momoa egyszer betért egy iowai étterembe, hogy megkóstolja a róla elnevezett reggeli menüt.

A színészről köztudott, hogy a Hawaiion született, arról viszont már ritkábban esik szó, hogy szinte teljes gyerekkorát az iowai Norwalk városában töltötte, amelytől alig 20 percnyire fekszik az állam fővárosa, Des Moines, és ahol Momoa lényegében betért egy Waveland Cafe nevű étterembe.

A róla elnevezett reggeli igencsak kiadós, viszont annál egyszerűbb, így bárki elkészítheti odahaza is. A menü nem másból áll, mint két rösztiből, pogácsából, két tükörtojásból, egy jó szelet sült szalonnából, ráadásul nyakon öntve húsmártással.

Az étterem vezetőségét annyira meglepte a váratlan vendég, hogy néhány közös fotót is posztoltak a színésszel, így is meg köszönték, hogy betért hozzájuk, amely nem kis támogatást jelent a számukra.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»