Jason Momoa közel 5 év házasság után válik

Jason Momoa és Lisa Bonet közel 5 év házasság után közös nyilatkozatban bejelentették szakításukat az Instagramon.

2022.01.13   olvasottság: 36664x   szerző: hp  

Momoa szerdán közös nyilatkozatban jelentette be, hogy 16 év együttlét és 5 év házasság után elválnak feleségével. Az 54 éves Bonet nincs fent a közösségi médián.

"Mindannyian éreztük ezeknek az átalakuló időknek a szorítását és változásait... Forradalom bontakozik ki, és ez alól a mi családunk sem kivétel..." - állt a közös nyilatkozatban. "Ezért osztjuk meg a Családunkkal a hírt, hogy házasságunkban elválnak útjaink".

"Ezt nem azért osztjuk meg, mert úgy gondoljuk, hogy ez hírértékű, hanem azért, hogy miközben az életünket folytatjuk, ezt méltósággal és őszintén tegyük" - folytatódott a nyilatkozat. "A köztünk lévő szerelem folytatódik (...). Felszabadítjuk egymást, hogy azok legyünk, akiknek tanulunk lenni...".

A nyilatkozat így zárul: "Odaadásunk megingathatatlan gyermekeink szent életéhez. Hogy megtanítsuk a gyermekeinknek, hogy mi a lehetséges. Megélni az imát. Győzzön a szeretet✨ J & L".

A pár 2005-ben kezdett randizni, majd 2017 októberében összeházasodtak. Két közös gyermekük van - a 12 éves lányuk, Lola Iolani és fiuk, 10 éves Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.