75 Aquaman  (2018)

Bár az Aquaman folytatásának premierjére még jó ideig várniuk kell a rajongóknak, azonban már most kérdésessé vált, hogy elkészül-e egyáltalán a produkció.

Félreértés ne essék, a film előkészületei alighanem rövidesen elkezdődhetnek, a főszerepet alakító Jason Momoa viszont azzal riogatja a nézőket, hogy nélküle lesznek kénytelenek leforgatni az Aquaman 2-t, ha váratlanul a nyakára hajtana egy buldózer.

A színész ugyanis aktívan részt vesz Hawaiion zajló tiltakozásnak, amely egy új teleszkóp megépítése ellen irányul. Az építkezést a szigeten található Mauna Kea nevű vulkán területén kezdték el, amely a helyiek kultúrájában jelentős szereppel bír.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUCK THIS. And TMT is 4x bigger. Sorry Warner Bros we can’t shoot Aquaman 2. Because Jason got run over by a bulldozer trying to stop the desecration of his native land THIS iS NOT HAPPENING. WE ARE NOT LETTING YOU DO THIS ANYMORE. Enough is enough. Go somewhere else. Repost. This is what telescope construction looks like (Subaru Telescope, 1992). The TMT will be four times larger on unscathed land. We must protect our scared mountain from further desecration. #KuKiaiMauna #WeAreMaunaKea #TMTShutdown

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Aug 8., 2019, időpont: 6:39 (PDT időzóna szerint)

A szigeten már található egy hasonló létesítmény, az új teleszkóp várhatóan azonban négyszerese is lehet a korábbinak. Momoa egy fotót is posztolt az instagramra, amellyel alighanem azt is jelezte, hogy kész akár a munkagépek elé is állni, hogy megállítsa a folyamatot, egyszóval a fenti ügy sokkal fontosabb számára az Aquaman 2-nél.

A film várhatóan 2022. december 16-án érkezik majd a mozikba, és bár a munkálatok megkezdéséig bőven van még idő, mindenesetre a rajongóknak szívmelengető lehet látni, hogy Jason Momoa ilyen mértékben ki tud állni egy ügyért.