Jason Statham durván pofára ejtette Kevin Hartot, kiderült, hogy miért!

Úgy tűnik, hogy napjaink egyik legnagyobb akciósztárja és legnépszerűbb komikusa – legalábbis egyelőre – nem készítenek közös filmet. Jason Statham és Kevin Hart néhány hét múlva vágott volna bele a The Man from Toronto című akció-vígjáték forgatásába, csakhogy Statham váratlanul lelépett.

Hogy az angol színész pontosan miért döntött úgy, hogy mégsem kér a filmből, arról több teória is terjeng a neten, de biztosat hivatalos indoklás hiányában egyelőre nem tudni. Az egyik feltevés szerint a háttérben a WME ügynökség állhat, ugyanis Jason Statham eddig velük állt szerződésben, amit nemrégiben felbontott. Egy másik feltételezés viszont azt tartja valószínűnek, hogy kreatív nézeteltérések vezettek a döntéshez.

Statham ugyanis szerette volna, ha a film magasabb korhatárbesorolást kapna, viszont a Sony szerint a Kevin Hart féle humor sokkal jobban működne egy családi filmben, vagyis 18-as karika helyett csak 13-ast kapna a film.

Hogy lehet, hogy alig néhány héttel a forgatások rajta előtt az egyik főszereplő úgy dönt, hogy köszi, mégsem? Ennek egészen egyszerű oka van: még semmilyen szerződést nem írtak alá, vagyis Stathamet a világon semmi sem kötelezte a munka elvégzésére.

A The Man from Toronto története egy bérgyilkosról és egy nagydumás New Yorki balfékről szólt volna (mindenki találja ki, hogy ki kit alakított volna a filmben…) akik egy névcsere miatt véletlenül ugyanabban az Airbnb lakásban kötnek ki. Mivel a film készítői nem szeretnék elhalasztani a forgatást, sürgősen találniuk kell valakit Jason Statham helyére. De egyelőre még pletykák sincsenek arról, hogy ki lehet a beugró.