Jason Statham visszatér a Halálos iramban 8-banA kép forrása: Universal Pictures

A sztár maga erősítette meg a hírt.

A Universal Pictures néhány héttel a Halálos iramban 7 premierje előtt jelentette be a 2017-ben érkező folytatást, melyről egyelőre csak annyit tudtunk, hogy Vin Diesel és Dwayne Johnson biztosan visszatér mad. De örülhetnek Jason Statham rajongói is, ugyanis a színész a legfrissebb interújában elmondta, hogy Decard Shaw szerepében őt is viszontláthatjuk a milliárd dolláros franchise nyolcadik részében.

Statham először a széria hatodik filmjének végén tűnt fel. Ekkor derült, hogy ő ölte meg Hant, mellyel megalapozták a karakterét a hetedik epizódra. A már említett szátrok mellett jó eséllyel újra feltűnik majd Kurt Russell is, legalábbis erről árulkodnak Vin Diesel szavai, aki elmondta, hogy Mr. Nobody karakterével hosszabb távon terveznek. Eredetileg a film végén Russell karaktere is kapott volna egy extra jelenetet, mely felvezette volna a folytatást, azonban Paul Walker tragikus halála miatt megváltoztatták a befejezést.

Ami a rendező személyét illeti, James Wan minden bizonnyal nem tér vissza. A direktor jelenleg a The Conjuring 2-t forgatja, miközben már javában zajlanak a szintén az ő rendezésében készülő Aquaman preprodukciós munkálatai.

A Halálos iramban 8 2017. április 14-én debütál a mozikban.