Játssz, és NYERJ páros mozijegyet a Dűnére!

Te is az elsők között szeretnéd látni az év legjobban várt sci-fijét, a Dűnét? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat játékához, hogy a Tiéd lehessen a páros mozijegy, melyet az ország bármelyik Kultik-mozijában felhasználhatsz.

Mától végre országszerte látható a hazai mozikban Denis Villeneuve epikus sci-fije, a Dűne, melyhez olyan világsztárok csatlakoztak, mint Javier Bardem, Jason Momoa, Josh Brolin, Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Zendaya és Rebecca Ferguson

A film egészen kimagasló kritikai fogadtatásban részesült, most viszont a nézőkön a sor, hogy ítéletet mondjanak a nagyszabású, elképesztő látványvilágot ígérő Dűnéről.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, ide kattintva teszteld le a szerencsédet. Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzéshez kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (október 21., 12:00) sorsolásba. 

Figyelem, ezúttal az ország egész területéről játszhatsz. A filmet a következő Kultik-mozikban nézheted meg: Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Terasz, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki.

Sok szerencsét kívánunk! 

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»