61 Gemini Man  (2019)

Már a mozikban az év egyik legkülönlegesebb alkotása, melyben Ang Lee Hollywoodban még sosem látott technológiával rukkolt elő. Ha Te is szeretnéd látni a forradalmi látványt ígérő filmet, játssz velünk, és nyerd meg a páros mozijegyet a Gemini Manre a Kultik Mozihálózat felajánlásából.

Évtizedeket várt Ang Lee arra, hogy a technológia eljusson a mai szintjére, ugyanis a Gemini Man valami olyasmit ígér, amire korábban még nem volt példa Hollywoodban. A Gemini Mant a rendező extra magas, 120 képkocka/másodperces sebességgel forgatta, de ez még közel sem minden. Will Smith fiatalkori énjét ugyanis nem a hagyományos CGI-jal alkották meg, hanem a színész korai szereplései nyomán teljes egészében lemodellezték a mimikáját, a gesztusait, sőt, bőrének szerkezetét is.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a péntek déli sorsolásba (2019. október 11.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. Mostantól pedig a vidékiek előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel,
Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik
SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!