Gratulálunk a nyerteseknek: dandelion1983Az amatőrEmese PüspökEszter 79L.Regina. Köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartottatok! :)

Jövő héten végre a mozikban a Könyvklub: A következő fejezet, melyet a pároddal most premier előtt nézhetsz meg. Csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Május 11-én végre a hazai mozikban a sztárparádéval érkező Könyvklub: A következő fejezet. A folytatásban négy közeli barátnő úgy dönt, hogy Olaszországba utazik egy izgalmas útra. A vakációjuk azonban csakhamar váratlan fordulatot vesz… A főbb szerepeket olyan sztárok alakítják, mint Diane Keaton, Jane Fonda, Andy García és Don Johnson.

Ha Te is szeretnél ott lenni a különleges hangulatú premier előtti vetítésen, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (május 5., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2023. május 9-én (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.12.11.)

A várva várt folytatásban négy legjobb barátnő  úgy dönt, hogy a könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy izgalmas és szórakoztató lányos kirándulásra. Azonban váratlan... több»