Játssz és NYERJ páros mozijegyet az Oppenheimer premier előtti vetítésére

Christopher Nolan napjaink egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb rendezője, akik 2023-ban egy rendkívül izgalmas és feszült hangulatú történelmi drámával, az Oppenheimerrel tért vissza.

A film az atombomba feltalálásának történetét dolgozza fel, amelynek középpontjában J. Robert Oppenheimer és társai, Teller Ede és Szilárd Leó állnak. A Manhattan-terv vezetőjeként Oppenheimer hatalmas felelősséget vállalt, hiszen az atombomba nem csak a második világháború kimenetelét, hanem a teljes világot is örökre megváltoztatta.

Az Oppenheimer július 20-án érkezik a hazai mozikba, most azonban a pároddal már premier előtt megnézhetitek a filmet. Csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen 5 darab 2 főre szóló mozijegy a premier előtti vetítésre.

Ha Te is szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (július 13., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2023. július 19-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!