67 Baywatch  (2017)

A negatív kritikák és a gyenge mozis teljesítmény ellenére a producerek bizakodóak a folytatást illetően.

Csalódást keltően nyitott a hétvégén a mozikban a Baywatch, ráadásul a kritikusok sem rajongtak Zac Efron és  Dwayne Johnson vígjátékáért, legalábbis erről árulkodik a RottenTomatoes 19 százalékos összesített értékelése.

Johnson azonnal védelmébe vette a filmet, és Twitter bejegyzésében arról írt, mekkora szakadék tátong a kritikusok és a nézők véleménye között. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a nézők, akik csak nevetni és szórakozni vágynak, nagyon elégedettek a végeredménnyel.

A gyenge mozis eredmények ellenére a producerek nagyon bíznak a folytatásban, és a Variety-nek adott interjújukban már arról beszéltek, hogy már kidolgozták a második rész történetét, melyet szerénytelenül a "csodálatos" jelzővel illettek.

Kíváncsiak vagyunk, hogy dönt majd a Paramount, mert hazájában a kultikus tévésorozat adaptációja csak a bevételi toplista harmadik helyén nyitott 27 millióval, miközben költségvetése 69 millió dollárra rúg. Az mindenesetre jól látszik, hogy a nemzetközi piacokon áll vagy bukik a Baywatch 2 sorsa.