Jöhet a Trónok harca spin-off?

A HBO programigazgatója nyitott a Trónok harca univerzumának bővítésére.

A hétvégén hivatalossá vált, amit hónapok óta mindenki nyílt titokként kezelt: a nyolcadik évaddal véget ér a Trónok harca.

Az már áprilisban kiderült, hogy az alkotók tervei szerint utolsó két szezon lényegesen rövidebb lesz a korábban megszokottaktól: hetedik évad hét, míg a nyolcadik évad mindössze hat epizódból áll majd. Azonban nincs még minden veszve!

Bár hivatalos tervek még nincsenek, az HBO-nál egyáltalán nem zárkóznak el a spin-off lehetőségétől. A csatorna programigazgatója, Casey Bloys elmondta:

"Egyáltalán nem zárkózom el az ötlettől, de csak akkor, ha kreatív szempontból van érelme. Nyitott vagyok a dolog iránt, ahogy a srácok is (a Trónok harca showrunnerei), de nincsenek konkrét tervek."

Valószínűleg ötletben nem lenne hiány, ugyanis a Trónok harca univerzumának csak töredékét dolgozta fel a sorozat. Miről szólhatna a testvérsorozat? Nos, ha elég mélyre ásnának Westeros történelmében, örömmel tudnánk meg többet az Andalok eredetéről, de kíváncsiak lennék Robert lázadására is a Targaryen ház ellen, akárcsak az öt király háborújára.