John Wick 5? Nagyszerű híreket kaptak a rajongók

Az elmúlt hónapokban találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, hogy elkészül-e valaha a John Wick 5.

És bár maga Keanu Reeves leszögezte, hogy nem lenne képes egy újabb felvonásra, hiszen a felkészülés és a forgatás is rendkívül megterhelő számára, Chad Stahelski rendező egy izgalmas információt hintett el ezzel kapcsolatban.

“Már akkor elkezdtünk dolgozni a projekten, amikor az írósztrájk elkezdődött, és amint véget ért, azonnal visszatértünk a munkához” - jegyezte meg a rendező.

“Több jegyzetfüzetem is betelt már. Rengeteg ötletünk van. Csak még nincs végleges történetünk. Nem érdekel, hogy mennyi pénzért hozzuk vissza a John Wicket” - tette hozzá Stahelski, aki nemrégiben arról is beszélt, hogy két spin-off sorozatot tervek a franchise-hoz.

A ComicBooknak adott interjúban Stahelski azt is megjegyezte, hogy a stúdió rendkívül nyitott az újabb projektek irányába, noha A Continental című sorozat munkálataiban Stahelski nem vett részt, a jövőben pedig Ana de Armas főszereplésével érkezik a Ballerina, amely a tervek szerint 2024 nyarán debütál majd.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»