Johnny Depp beperelte egykori feleségét

Bár a bíróság kimondta a válásukat, és úgy tűnt, hogy sikeresen meg is egyeztek egymással, mégsincs vége Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard csatározásának.

Válásukkor Heard 7 millió dollárral távozott, aztán elcsendesedtek a dolgok annak ellenére, hogy nagyon csúnyán indult az egész: Heard a válókereset benyújtásakor fizikai és lelki abúzussal gyanúsította a színészt, illetve azt állította, hogy Depp régóta küzd kezeletlen alkohol- és drogproblémáival, ami lehetetlenné teszi a vele való együttélést.

Depp azóta más és nem kevésbé rossz eseményekkel került többször címlapra: a hírek botrányos viselkedésről, ivásról és elvett szerepekről szóltak. Most pedig új lépésre szánta el magát: volt feleségét 50 millió dollárra perli rágalmazásért és becsületsértésért.

Heard persze rögtön reagált a hírre, és komolytalannak nevezte azt, illetve a színészegy utolsó szánalmas kísérletének, hogy elhallgattassa őt.

Tény, ami tény: Heard karrierje most igencsak szárnyra kapott az Aquaman miatt, míg a színész egyre inkább egy persona non grata Hollywoodban, és nem nagyon bombázzák szerepekkel. Hogy pontosan mi történt kettejük rövid, de annál viharosabb házassága alatt, azt csak ők tudják, ám sajnos mind a ketten pont az ellenkezőjét állítják.

Az ügy valószínűleg még hónapokig elhúzódik, és sok energiáját lekölti majd mind a színészeknek, mind jogi képviselőiknek.