Johnny Depp egy ikonikus színészóriást állít a kamerája elé

Johnny Depp első filmes rendezésére készül, a Modi cím alatt futó projekthez pedig meglehetősen parádés szereposztást kíván összehozni. Mondjuk a részleteket!

Néhány hete Al Pacino személyesen is részt vett Deppel közösen a Donnie Brasco filmjük párizsi vetítésén. Nagyon úgy tűnik, hogy jóval többről lehetett szó egy ilyen személyes találkozó során, hiszen máris felröppent a hír, hogy Depp felkérte idősebb kollégáját, hogy szerepeljen a filmjében.

A produkcióban egyébként Riccardo Scamarcio is részt vesz, aki Amedeo Modigliani festőművészt fogja alakítani, a hírek szerint Pacino pedig Gangnat francia műgyűjtő szerepében lesz látható.

A forgatás a tervek szerint idén ősszel kezdődik Budapesten. A film története Modigliani 1916-os párizsi tartózkodását dolgozza fel, egy viharos 48 óra történéseit, amikor a művész a hatóságok elől volt kénytelen menekülni.

“Ez egy pillanatkép Modigliani életéről, amely betekintést nyújt az elismerés hiányától szenvedő művész küzdelmébe, és egy olyan projekt, amelyet Al és én már évek óta követünk” - nyilatkozta nemrégiben a film producere, Barry Navidi.

Depp egyébként hamarosan a nagyvásznon is visszatér, idén októberben érkezik ugyanis a hazai mozikba is a Jeanne du Barry.

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»