Johnny Depp lehet a SátánA kép forrása: Columbia Pictures

Új filmen dolgozik Terry Gilliam, a rendező a Red Sea Film Festivalon adott interjúban adott interjúban ráadásul azt is elárulta, kit szeretne egyik a főszereppel megkeresni.

Gilliam a Variety magazinnak beszélt arról, hogy elképzelései szerint a Carnival at the End of Days című produkciójában Johnny Depp alakítaná a Sátánt. “Isten kiirtja az emberiséget, és az egyetlen szereplő, aki meg akarja menteni őket, az a Sátán, akit nem más, mint Johnny Depp alakítana” - foglalta össze meglehetősen tömören a film cselekményét a rendező.

Gilliam egyébként a Lost in La Mancha és a He Dreams of Giants című dokumentumfilmek vetítésén vett részt a rendezvényen, amelyen bemutatták, milyen nehézségekbe is ütközött korábbi filmje Az ember, aki megölte Don Quixote-t munkálatai során.

“Csak egy szereplő van, aki megpróbálja megmenteni az emberiséget, és ez a Sátán, mert az emberiség nélkül elvesztette a munkáját, és ő egy örökkévaló szereplő, és így munka nélkül élni szörnyű. Ezért talál néhány fiatalt, és megpróbálja meggyőzni Istent, hogy ezek a fiatalok az új Ádám és Éva. Isten mégis kiirtja az emberiséget. Ez egy komédia” - tette hozzá Gilliam az új filmmel kapcsolatban, aki persze azt is elmondta, hogy a projekt egyelőre korai stádiumban van.

dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Egy reklámszakember időről időre a 21. századi Londonból a 17. századi La Manchában találja magát, ahol Don Quixote összekeveri őt Sancho Panzával.