Todd Phillips a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy a Joker 2 forgatása lezárult, ráadásul két karakterfotóval is megajándékozta a követőit, amelyen a film főszerepét alakító Joaquin Phoenix és Lady Gaga látható.

“Ezzel végeztünk. Köszönöm mindkettőtöknek, a teljes stábnak, amely a legjobb stáb az egész világon és az egész szakmában. Most visszamászok a barlangomba és összerakom a filmet” - írja Phillips.

A képeken, amelyeket galériánkban is megtekinthettek, Phoenix teljes Joker sminkben látható, amely szinte ikonikussá vált az első Joker film óta, Lady Gaga Harley Quinnje pedig rövid szőke hajat és élénkpiros rúzst visel.

A Folie à Deux cím alatt futó folytatás munkálatai tavaly decemberben kezdődtek New Yorkban. Az első rész közel 1 milliárd dolláros bevételt hozott, Phoenix pedig számos szakmai elismerésben részesült a filmben nyújtott alakításáért. 

A rendező egyébként korábban azt is elárulta, hogy a folytatás zenei elemeket is tartalmaz majd, így Lady Gaga is dalra fakad a történetben. A páros mellett további szerepekben érkezik Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Jacob Lofland, Slaine és Harry Lawtrey. A film tervek szerint 2024 októberében debütál majd.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»