Jön a 'James Bond-sorozat', itt a 007: Road to a Million előzetese

Hamarosan indul a Primer Video James Bond-sorozata. Persze senkit ne tévesszen meg a cím, ezúttal egy kicsit más koncepcióról van szó.

Brian Cox irányítja annak a kilenc James Bond-jelölt pár sorsát, akik az ikonikus kém által inspirált kihívásokon vesznek részt, hogy a játék végén 1 millió font nyereményt nyerjenek.

“Igazi embereket vontam be egy James Bond-kalandba, hogy megnyerjenek 1 millió fontot. Az egyetlen dolog, ami az útjukban áll, az én vagyok” - mondja Cox az előzeteseben.

A trailerben ízelítőt kapunk néhány izgalmas és persze kicsit hajmeresztő kihívásról, amelyekkel a résztvevőknek szembe kell nézniük a játék folyamán. Cox 10 kérdést rejtett el a világ minden részén a versenyzőpárok számára. Az egyes kérdésekre csak akkor találják meg a választ, ha teljesítik a Bond-szerű feladatokat, amelyek próbára teszik fizikai és szellemi erejüket.

A műsor kidolgozásában nem mellékesen a James Bond-filmek alkotói is részt vette, a 007: Út a millióig idén novemberben lesz elérhető a Prime Video műsorkínálatában.

kaland

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox