Jön a legőrültebb sorozat spinoffja, itt a teljes előzetes és a premierdátum!

A Gen V-ben a szuperhősök új generációját ismerhetjük meg. Hamarosan jön a The Boys (A fiúk) spinoffja az Amazon Prime Videóra. 

A történet középpontjában fiatal és ambiciózus hősök állnak, akik az iskolájuk legjobb helyére törekszenek, és kihívásokkal teli tesztekkel néznek szembe, amelyek fizikai képességeiket és etikai elveiket is próbára teszik. A főszereplő, Jaz Sinclair karaktere, Marie Moreau vérhajlító, aki az első fekete nőként szeretne bekerülni a szuperhősök tekintélyes csoportjába.

A sorozatban feltűnik többek között Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas és Marco Pigossi, valamint Clancy Brown, Jason Ritter, Jessie T. Usher, Claudia Doumit, Colby Minifie és P.J. Byrne is.

A Gen V premierje szeptember 29-én lesz a Prime Videón. Eközben A fiúk rajongói még mindig várják a híreket a negyedik évadról, de a legújabb híresztelések arra utalnak, hogy valami készülőben van. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Addig viszont mutatjuk idelent a Gen V friss előzetesét.

80 Gen V  (2023)

akció | kaland | vígjáték

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»