Jön a Libabőr 2

A Sonynál elégedettek voltak Jack Black vígjátékának szereplésével, így zöld utat kapott a folytatás. Hivatalos, elkészül a 2015-ös horror-fantasy-családi vígjáték, a Libabőr folytatása.

Az első részt is gyártó Sony jelenleg is tárgyal a rendezővel, Rob Lettermannal, de szeretnék újra a stábban tudni a forgatókönyvírót, Darren Lemke  is. Bár Black hivatalosan még nem írt alá a második részhez, természetesen az ő jelenléte nélkül nem lenne elképzelhető a folytatás.

A Libabőr történetének középpontjában a bestseller regényfolyam, a Goosebumps! rejtélyes írója R.L. Stine (Jack Black) állt, aki véletlenül szabadjára eresztette a fantáziájában élő szörnyeket. Azonban két tinédzserrel az oldalán elszánt küzdelembe kezdett, hogy visszaterelje a lényeket oda, ahová valóak, a könyveibe.

Bár az első rész a maga 160 milliós bevételével nem volt hatalmas kasszasiker, azonban 58 milliós büdzséje mellé ez az eredmény egyáltalán nem volt rossz, ráadásul a kritikusok is többnyire pozitívan fogadták. A produkció a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 77 százalékon áll, míg a Mafab felhasználói 74 pontra értékelték. 

71 Libabőr (2015)

családi | fantasy | horror

A tinédzser Zach Cooper (Dylan Minnette) dühös, amiért a nagyvárosból egy kis községbe kell költöznie. Csakhamar azonban jobb kedvre derül, amikor megismer egy gyönyörű lányt,... több»