Jön a Star Trek 4!A kép forrása: Paramount Pictures

Még a harmadik Star Trek-filmet sem mutatták be, az alkotók máris a folytatásról beszélnek.

Hamarosan a mozikban a Star Trek: Mindenen túl, és annyi már most biztos, hogy a kritikusok nem állnak a siker útjába. A filmet ugyanis rendkívüli pozitívan fogadták az újságírók, a  Chris Pine és Zachary Quinto nevével fémjelzett franchise legújabb része jelenleg 90 (!) százalékon áll a RottenTomatoes-on. Ha a közönség is jól fogadja a filmet, biztosra vehető,  hogy elkészülhet a negyedik felvonás, és mivel az alkotók erről meg vannak győződve, már most terítékre került az újabb epizód.

J.J. Abrams, az első két rész rendezője, és a Mindenen túl producere nagyon lelkesen nyilatkozott a folytatást illetően.

"A válasz 100 százalékra igen, és ez hihetetlenül izgalmas."

Ha ez nem volna elegendő a rajongóknak, Scott Manzt újságíró Twitter bejegyzésében arról írt, hogy a negyedik részre visszatér a franchise korábbi szereplője, Chris Hemsworth is. A bejegyzés mellé egy fotót is mellékelt, melyen ő és Abrams láthatóak.

"J.J. Abrams elárulta, hogy a negyedik Star Trek film új összehozza Chris Pine-t és Hemsworth-t."

A Star Trek: Mindenen túl csütörtöktől a hazai mozikban.

akció | kaland | sci-fi

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat)... több»