Jön a Szellemirtók 2!

A kedvező kritikai és nézői fogadtatás után elkészülhet a női Szellemirtók folytatása!

A hétvégén végre megérkezett az amerikai mozikba az idei év látatlanban is leggyűlöltebbnek kikiáltott filmje, mely a várakozásokkal ellentétben kimondottan jól teljesített. A kritikusok kedvelték a Szellemirtók rebootját, mely Paul Feig és  Melissa McCarthy karrierjének legjobb nyitását produkálva 64 millióval zárta a premierhétvégét.Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a produkció költségvetése a marketinggel együtt meghaladta a 150 milliót, így hozzávetőlegesen 500 millió dolláros összbevételre lenne szüksége, hogy sikerként könyvelhesse el a projektet Sony.

A stúdió berkein belül azonban már most az elégedettség hangján beszélnek a filmről. A Sony nemzetközi terjesztésért felelős elnöke, Rory Bruer a The Wrap-nek elmondta, hogy további részekkel szeretnék bővíteni a franchise-t,

"A Szellemirtók világa életben van. Semmi kétségem afelől, hogy lesz folytatás" - árulta el.

Természetesen ehhez feltétlenül szükség van a korábban említett fél milliárd dolláros bevételre, így minden bizonnyal a Sony a következő hetek bevételi mutatóit elemezve hozza majd meg a végleges döntést. 

Szellemirtók július 27-én debütál a hazai mozikban!

54 Szellemirtók (2016)

akció | fantasy | sci-fi

Manhattanben szellemjárás van, a dolog kezd elfajulni, prfikra van szükség. Össze is verődik egy ütős csapat, Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) a... több»