Hollywoodi szaklapok szerint az HBO újabb Trónok harca-sorozatot fejleszt Kit Harington (Jon Snow) főszereplésével.

A Trónok harca nyolc évadának végén Havas Jon (Kit Harington) kénytelen volt északra költözni, hogy Westerosból száműzve a Falon túl élje életét. Az ottani tapasztalatai állhatnak majd az új sorozat középpontjában. Legalábbis egybehangzó hírek szerint az HBO folytatást készít a sikeres fantasy-szériához.

Annyit tudni, hogy Kit Harington visszatér Jon Snow szerepében az új sorozatban, és ő lesz a történet középpontjában. Hogy a sorozat csak a Faltól északra eső kalandjaira fog-e koncentrálni, vagy esetleg hősünk visszatér Westerosba, nem tudni. Különösen ez utóbbi tenné lehetővé más karakterek visszatérését is. Ne feledjük Jon testvéreit, Arya Starkot (Maisie Williams), Sansa Starkot (Sophie Turner) és Bran Starkot (Isaac Hempstead Wright), aki végülis királyként uralkodik az ország felett.

Hogy mikor készülhet el ez a széria, azt egyelőre nem tudni, de annyi biztos, hogy nagyon hamar visszatérhetünk a Trónok harca világához, ugyanis 2022. augusztusában az HBO Max-on debütál a Sárkányok háza. Nézd meg az előzetest idelent, fotókért a sorozatból pedig lapozd át a galériánkat.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»