Jön a 'valaha készült legostobább sci-fi', itt az előzetes

Közel 10 éve után visszatér Beavis és Butt-Head. Sokaknak talán nem kell bemutatni a kilencvenes évek “legikonikusabb” idiótáját, akik ezúttal a világűrt hódítják meg.

A Paramount+ csütörtökön jelentette be, hogy idén nyáron érkezik a Beavis and Butt-Head Do the Universe, amelyhez frissen landolt az előzetes is, mindezek mellett pedig a szolgáltató a teljes széria felújított változatát is streamelni fogja.

“A valaha készült legostobább sci-fi” - ezt ígéri a trailer, ebben pedig nem is lehet kételkedni, és amelyben az űr- és időutazás is nagy szerepet játszik, a sztori pedig közel két évszázadot ölel fel.

A történet szerint Beavis és Butt-Head 1998-ban egy űrtáborban köt ki. Egy félreértés miatt a párost felkérik, hogy csatlakozzanak egy valódi űrprogramhoz, amit persze el is szúrnak. “Hőseink” magukra maradnak a kozmoszban, egy fekete lyuk által viszont sikeresen előrautaznak az időben egészen napjainkig, ahol egy számukra teljesen ismeretlen világgal kell szembenézniük.

Mondani se kell, hogy Mike Judge az elkövetője a projektnek, ő írta és rendezte a produkciót, illetve ő is szólaltatja meg a karaktereket. A Beavis and Butt-Head Do the Universe július elsejétől lesz elérhető.

animáció | vígjáték

Miután egy "kreatív" bíró űrtáborra ítéli serdülő hőseinket, egy fekete lyuk 24 évvel a modern jövőbe küldi a két fiatalt, akik iPhonokkal visszaélve próbálnak meg csajt... több»