Jön a Zorro 2.0, de nem lesz benne köszönet

Van egy jó hírünk: elkészül a Zorro 2.0, azonban már most fontos leszögezni, hogy ez nem egészen az a “kardozós” változat lesz majd, amelyet oly sokan szeretnek.

Alex Rivera a Deadline magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a Sobini Films égisze alatt elkészül a Zorro 2.0, amely lényegében napjainkban eleveníti fel az álarcos hős kultuszát.

A történetben azonban Zorro nem egy kardforgató kalandor, hanem egy hacker, aki édesanyja halálát akarja megbosszulni. A férfi felveszi a harcot egy titkos kormányszervezettel szemben, ám hamar kiderül, hogy az nem csak családjára, hanem az egész világra veszélyt jelent.

“Mindig is érdekelt, hogy olyan zsánerfilmet készítsek, amely egy klasszikust megelevenítése mellett értelmezi napjaink társadalmi jelenségeit” - jegyezte meg a rendező.

A produkcióval kapcsolatban egyelőre ugyan nincsenek bővebb információk, a Deadline tudomására jutott viszont, hogy az NBC-nél Robert Rodriguez és Sofía Vergara már egy női főszereplős Zorro sorozat előkészületein dolgozik.