Jön a Gran Turismo-film, de a rendező személye még ennél is izgalmasabb

A Sony Pictures és a PlayStation Productions égisze alatt érkezik a Gran Turismo-film, amely nem csak premierdátumot kapott, hanem az is kiderült, ki rendezi majd.

Bár a projekt előkészületei egyelőre korai stádiumban vannak, annyi bizonyos, hogy a stúdió a District 9 kapcsán ismertté vált Neill Blomkamp rendezőt szemelte ki. Bár a szinopszis egyelőre nem ismert, a Deadline magazin értesülései szerint egy további adaptáció is készül, amely az online platformokon lesz elérhető.

A Polyphony és Kazunori Yamauchi által készített játéksorozat gazdag történettel rendelkezik, nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb autós játékok közé tartozik, és amelyet egyúttal az egyik legautentikusabb szimulátorként tartanak számon.

A sorozatból a mai napig közel 85 millió darabot értékesítettek a széria hetedik része idén márciusban került a boltokba. A fentebb említett filmes adaptáció előkészületeiről egyelőre nincsenek további információk, a tervek szerint viszont a premierre 2023. augusztus 11-én kerül majd sor.