Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
28
Szereplők
49
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
andor50   2015. 02. 26.

Nagyon jó film, tök jó hogy dokumentum filmre hasonlít. A sztori nagyon kreatív, mindenképp érdemes megnézni. A legjobb benne, hogy minden szépen ki van találva és így a sci-fi elemek mellett valóságosnak tűnik.

 
Deku   2017. 07. 25.

Kicsit elvont volt még a sci-fikhez képest is ettől pedig nagyon lassan teltek a percek. Karakterek tűrhetően el voltak benne míg a sztori hát az eléggé hadilábon állt. Nekem legalábbis nem tetszett, kusza volt és zavaros. Bár ez csak az én szemszögem.


 
GedyPapa   2017. 05. 20.

Nagyon erős film, amit egy ideig nem értettem. De miután rájöttem a nyitjára elgondolkodtatóvá és érdekessé vált. A dokumentumfilm jellege már csak dob rá egyet.

 
moviewer   2017. 07. 07.

Nagyon egyedi a film stílusa és szemlélete. Érdekes, hogy nem fejlett, gonosz, vagy egyéb sztereotipikus űrlényeket mutat be, hanem egy földönkívüli gettót. Érdemes megnézni. Kíváncsi leszek, hogy megcsinálják-e a folytatást.

 
VFTS   2016. 08. 09.

Jó film, érdemes megnézni. A nézőpont érdekes a filmben.

Sharlto Copley
 
Összességében a District 9 egy erős mozi, melyet nem biztos, hogy sci-finek lehet nevezni, de akciófilmnek tényleg jó. Értékelésünk: 7,5 / 10 pont. több»
 

A film készítésének összköltsége 30 millió dollár volt.

(moviewer )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 90%-os értékelést kapott 296 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A filmet betiltották Nigériában mivel a kormány úgy érezte, hogy a film gengsztereknek és kannibáloknak állítja be a nigériaiakat.

(VFTS )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.