Kaley Cuoco: Sharon Stone kiosztott egy csicskalángost

A héten debütál A légikísérő második évada, a sorozat stábjához pedig csatlakozott Sharon Stone is, akiről megdöbbentő részletet árult el a maga Kaley Cuoco.

A színésznő Jimmy Kimmelnek adott interjúban beszélt arról, hogy a széria második évadának forgatása során bizony volt egy-két intenzív pillanat. Mint kiderült ugyanis néhány jelenet felvétele során Stone többször is megpofozta fiatalabb pályatársát, amelyért persze azonnal bocsánatot is kért.

“Rengeteget sírtunk együtt. Mielőtt elkezdtük volna a jelenetet, leültetett és azt mondta: 'Hé, mit szólnál, ha megérintenélek ebben a jelenetben?'. Azt mondtam: 'Amit csak akarsz, Sharon. Te vagy Sharon Stone. Azt csinálsz, amit akarsz. Annyira örülök, hogy itt vagy. Erre ő: "Nagyszerű” - mesélte Cuoco, majd hozzátette, hogy az érzelmes jelenet végén Stone-nak csupán ki kellett volna sétálnia.

"Azt kellett volna mondania, hogy 'Kedvellek, de nem igazán szeretlek'. Elmondja ezt a szöveget nekem, majd megragadja az arcom, és megüt” - mesélte a színésznő.  A felvétel után Stone azonnal bocsánatot kért.

“Gyakorlatilag kaptam egy csicskalángost” - tette hozzá Cuoco, aki azonnal jelezte a stábnak, ha lehet, ne is említség ezt a mozzanatot a stábnak, mivel nem igazán szerette volna, ha még egyszer előfordul.

Stone azonban kétszer is megismételte a pofont, amely végül bele is került a sorozatba. A pofonok ellenére a két sztár között remek munkakapcsolat alakult ki a forgatás során. “Ő az egyik legcsodálatosabb ember. Olyan valóságos volt, amennyire csak lehet” - tette hozzá Cuoco.

A légikísérő második évada április 21-től lesz elérhető az HBO Maxon.

dráma | misztikus | thriller | vígjáték

A helyszín, a környezet és a munkahely is más - viszont csak újabb titkokat hoz magával a változás. Cassie új életet kezdett Los Angelesben, mellékállasban pedig CIA... több»