Kapaszkodj meg, Schwarzenegger és Stallone a Kommandó rebootban?A kép forrása: YouTube

Ha igaz a hír, az akciófilmek szerelmeseinek lesz mit várniuk a következő években.

Bár arról már hónapok óta tudunk, hogy fejlesztés alatt áll a kultikus Kommandó rebootja (folytatása?), azonban ezen a héten új, nem hivatalos információk érkeztek, ezúttal már egy lehetséges szereposztásról.

Belsős iparági forrásokra hivatkozva Daniel Richtman azt állítja, hogy Arnold Schwarzenegger, a film eredeti sztárja is részt vesz a projektben, sőt, meg akarja győzni  Sylvester Stallone-t, akivel az utóbbi években számos közös filmben láthattuk őket, hogy ő is csatlakozzon a produkcióhoz.

Az 1985-ös Kommandó főszereplője a különleges erők egy visszavonult tagja volt, aki visszatért a terepre, miután elrabolták a lányát.

Nem ez az első kísérlet a kultikus akciófilm feltámasztására. Egy évtizeddel ezelőtt David Ayer már nekiugrott a projektnek, de az eredeti tervek szerint Schwarzenegger helyét Sam Worthington vette volna át. 

80 Kommandó  (1985)

akció | kaland | thriller

Matrix (Arnold Schwarzenegger) tábornok halálos fegyverré képezte testét, kiválóan ért minden fajta harci technikához, és biztos kézzel kezeli a kommandósok fegyvereit. Miután... több»